ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

bio

Ο φωτογράφος Νίκος Ζαμπέλης γεννήθηκε το 1985 στη Λευκάδα. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στο νησί.

Η σχέση του με τη φωτογραφία ξεκίνησε πολύ νωρίς, μόλις από 15 χρονών αφού η αγάπη, για το τότε χόμπι του, τον ώθησε να φωτογραφίζει πρόσωπα και όμορφα τοπία στο τόπο του.

Από το 2005 δημιούργησε το δικό του χώρο έκφρασης το φωτογραφείο Studio Flash στη κεντρική διασταύρωση της Λευκάδας στην πλατεία του Αγίου Μηνά. Mε τα σύγχρονα ψηφιακά μηχανήματα εκτυπώσεων που διαθέτει  αλλά και με τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού του στο τομέα της ψηφιακής φωτογραφίας και βίντεο το έχουν καταξιώσει στη συνείδηση και του πιο απαιτητικού πελάτη ως το κορυφαίο στο είδος του.

Από το 2001 έχει αρχίσει να ασχολείται ενεργά με  την εικονοληψία και  την επεξεργασία βίντεο (μοντάζ). Από τον  Μάρτιο του 2015 είναι μέσα στους πιστοποιημένους  χρήστες επεξεργασίας βίντεο (grass cutters) της κορυφαίας εταιρείας στο χώρο της εικόνας της Grassvaley. Με πολλά δημιουργικά project στο ενεργητικό του συνεχίζει αμείωτα την δημιουργία βίντεο σε γάμους, βαπτίσεις, εκδηλώσεις και ντοκυμαντέρ.

Το 2010 στο Studio Flash ξεκίνησε και η γυναίκα του, Έλενα Νικολούζου. Με πολλές γνώσεις πάνω στα νέα ειδικά λογισμικά επεξεργασίας της φωτογραφίας όπως το Adobe Photoshop,  Adobe lightroom κ.α., έχει αναλάβει το γραφιστικό κομμάτι της επιχείρησης.

Για το Νίκο ο Γάμος και η Βάπτιση, οι πιο όμορφες στιγμές στη ζωή των ανθρώπων σημαίνουν γι’ αυτόν κάτι το ξεχωριστό. Με αγάπη σε αυτό που κάνει και καλλιτεχνική ευαισθησία, θέλει η κάθε δουλειά που αναλαμβάνει να είναι καλύτερη από τη προηγούμενη. Αυτό είναι και το προσωπικό του στοίχημα…

error: Content is protected !!